ERZURUM / HINIS - 14 Mart Ortaokulu

Mrt

Kazanım değerlendirme sınavlarında ilk 10 giren öğrencilerimize deneme sınavı yapıldı

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile oluşturulan ramazan kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

2024 Lgs Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Yayımlandı

Başvurular: 18-29 Mart

Sınav: 2 Haziran

Sınav sonuçlarının ilanı: 28 Haziran

Mrt

Ramazan ayı yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Okulumuz öğretmenleri tarafından organize edilen ramazan dayanışması için Ramazan kolileri oluşturulmuştur. Öğrenclerimizn ve öğretmenlerimizin katkısı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırlmak üzere  koliler hazırlanmıştır. Sizlerde iyilikte bulunmak için ramazan kolilerine katkıda bulunabilirsiniz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bir Devrin Bittiği Yer Çankkale isimli kitap ile kitap okuma yarışması düzenlenmiştir. Düzenlenen kitap okuma yarışmasında öğrencilerimiz Semih Taşkın ve Aras Yürekseven dereceye girmişlerdir.  Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz. Semih Taşkın  ilçe 2.si, Aras Yürekseven ilçe 3.sü olmuşlardır.

Mrt

KADINA YÖENLİK ŞİDDET, ÇOK ÇALIŞIYORUM AMA OLMUYOR, SINAV KAYGISI, OTO KONTROL, BURSLULUK SINAVI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ, AKRAN ZORBALIĞI

Mrt

İlçemizde kitap okuma yarışması düzenlendi. BİR DEVRİN BİTTİĞİ YER ÇANAKKALE isimli kitaptan gerçekleştirilen yarışma okulumuzda yoğun ilgi gördü. Okulumuz 6/A sınıfı öğrencilerinde Semih TAŞKIN ilçe 2.si, Aras YÜREKSEVEN ilçe 3.sü olmuştur.

Mrt

Ramazan ayı, hayır ayı, bütün anlarıyla Kur’an ayıdır. Yoksulları anlama yardım ve dayanışma ayıdır. Ramazan-ı şerifin her günü müminler için bayramdır. Ramazanımız mübarek olsun.

Mrt

Okul idaresi ve rehberlik servisi işbirliği ile okulumuzda yapılan deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilere motivasyon yemeği düzenlendi.

Mrt

Türkçe öğretmenlerimiz tarafından atasözleri etkinliği düzenlendi

Mrt

İlçemizde düzenlenen İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA yarışmasında okulumuzu temsil eden 8/B sınıfı öğrencisi Esma MERTYÜREK 2. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okullar arası dart turnuvası okulumuzda gerçekleştirildi. Ev sahipliği yapyığımız turnuvada okulumuzu temsil eden 8/B Sınıfı öğrencisi Ahmet Kaan ARAS 1. oldu.

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Salih GÜNEŞ  tarafından bilek güreşi turnuvası düzenlendi.

Şbt

OKULUMUZUN EV SAHİPLİĞİNDE İLÇEMİZ ORTAOKULLAR ARASI REVERSİ TURNUVASINI DÜZENLEDİK. OKULUMUZ 6/A ÖĞRENCİSİ KEREM KOÇAK TURNUVADA LÇE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETENİMİZ VE ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

KARNE GÜNÜ

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemini geride bırakmanın heyecanını yaşayan öğretmen, öğrenci ve velilerimize mutlu tatiller diliyoruz.