14 Mart Ortaokulu

Yeşilbahçe Mah. Hınıs/ERZURUM
Vizyon
Vizyonumuz; ne olmak istediğimizdir, ideallerimizdir, hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir. -İstiyoruz ki... 14 Mart Orta Okulu´nda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
Misyon
Misyonumuz; Neden Varız? Biz 14 Mart Orta Okulu olarak bütün öğrencilerin, öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara gelecek yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
2017-2018 eğitim öğretim yılında 1 öğrencimiz Türkiye birincisi olup Ankara Çankaya fen lisesini , 1 öğrencimiz Ankara Etimesgut fen lisesine yerleştirilmiştir.Sınavla öğrenci alan liselere(fen lisesi,sosyal bilimler lisesi,Anadolu Lisesi,Proje imam-hatip lisesi,mesleki liseler vb)İlçemizde en fazla sayıda öğrenci yerleştiren okul olmanın gururunu yaşıyoruz. Sosyal,sportif ve kültürel alanda çalışmalarımız ve etkinliklerimizle de ön planda bulunmaktayız.
08:30- 15:00
Ticari Taksiler Hizmet Vermektedir.
İlçe Merkezine Bağlı Yeşilbahçe Mahallesinde Bulunmaktadır.
İlçe Merkezinde Bulunmaktadır.