Kas

Mevlid-i Nebi haftasında İlçe Müftülüğümüzden gelen misafirlerimiz ile okulumuzda öğrenciler ile güzel sohbetler gerçekleştirildi. Pano çalışmları yapıldı.Emeği geçen öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Ortaokullar arası Kızlar Futsal Turnuvasında üçüncü olan okul takımımızı tebrik ederiz.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı sene başı öğretmenler kurul toplantımızı gerçekleştirdik

Tem

Kurumumuzda 8.sınıflar için açılan Yaz DYK'sı 05.07.2023 tarihinden itibaren çarşamba ve perşembe günleri olmak üzere 6şar saat derler şeklinde olacaktır. derslerimiz saat 09:00 ile 13:50 arasında olacaktır. aşağıda ders pırogramı ve kursa katılacak öğrenci listesi paylaşılmıştır.

May

Erzurum ÖDM tarafından hazırlatılan KDS sınavı okulumuzda yapıldı. Öğrencilerimizi bu sınavda yalnız bırakmayan küçük misafirimizde umarım bizlere uğur getirir.☺️

May

TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASINDA OKULUMUZDA YAPILAN ETKİNLİKLER

Mrt

ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası öğrencilerimize deprem ile ilgili seminerler yapıldı video gösterileri yapıldı. Deprem anında ve sonrasında nasıl davranılması gerektiği ili ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Sınıflar arası reverse turnuvasını gerçekleştirdik. Katılım gösteren ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz...

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇİFTÇİ'nin katılımıyla yapmış olduğumuz denemelerin değerlendirmeleri yapıldı. 2023 yılı için hedefler belirlendi.

Yerli malı kutlamasıdan kareler

Ara

Üniversiteden gelen öğrencilerin geri dönüşüm kutularını okulumuzun 2. Katına bıraktılar ve sınıfları dolaşarak geri dönüşüm broşürlerini öğrencilere dağıttılar.