May

Öğrencimiz Beyza Sima Tashan satranç turnuvasında ilçe 1.oldu..öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerini tebrik ediyorum

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafıntan ortaklaşa yürütülen bu eğitim seminerine okulumuz öğrenci ve öğretmenelrin katılımıyla gerçekleşmiştir. emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Tarihin en ihtişamlı direniş destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünü büyük bir onur ve  övünç ile hazırlanan program ile kutlandı. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor ve Mehmet Akif ERSOY' un dediği gibi ''AIIah bu miIIete bir daha İstikIaI Marşı yazdırmasın''.

Programı hazırlayan öğretmenlerimiz Merve AKYILDIRIM ve Hatice DEMİR' e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

öğrencimiz Nursima DÜZGÜN'ün Türk Silahlı Küvetlerine yazmış olduğu duygu dolu mektubu okuyan ilçe jandarma komutanı ve beraberindeki heyet okulumuzu ziyaret ederek öğrencimize hediye verdi.