DERSLİKLERİN BOŞALTILIŞ SIRASI

(5-A) Ders öğretmeni eşliğinde A giriş kapısından

(5/B) Ders öğretmeni eşliğinde A giriş kapısından

Ekm

•AKLIMIZDAKİ SORULAR??? •Acil durumlarda ne yapmalıyız? •Hasta olduğumuzda ne yapmalıyız? •Sağlığımızı korumak için yapmamız gerekenler nelerdir? •İhtiyacımız olan sağlık bilgilerine nerelerden ulaşabiliriz?   İŞTE BÜTÜN BU SORULARIN CEVABI BİZİM SEMİNERİMİZDE .

Ekm

Tüm şubelere kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda Ödül ve disiplin kurulu toplantısı yapıldı. disipline sefk edilen öğrenciler uyarıldı doğru davranışlara yönlendirme yapıldı.  okulun açıldığı günden beri çevresine ve arkadaşlarına örnek olan öğrencilerde ödüllendirildi.

Ekm

Okul aile birliği yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Başkan seçimi gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuz bahçesinde bulunan voleybol,basketbol ve futbol direklerini sağlamlaştırma çalışmaları yapıldı bu alanların çizimi yapıldı.

Eyl

2022-2023 eğitim Öğretim Yılı 1.dönem okul aile birliği toplantısını 25.09.2022 tarihinde okulumuzda gerçekleştirdik.

Eyl

14 Mart Ortaokulu olarak 29 eylül 2022 tarihinden yapmış olduğumuz deneme sınavından görüntüler.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün idareci ve öğretmenlere yönelik yapmış olduğu DYS tanıtım seminerimiz

Eyl

2022-2023 Eğitim öğretim yılı şube öğretmenler kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik.

Eyl

Okulumuzu bahçe yıkmasını ve çevre düzenlemesini yaptık.

Eyl

2022-223 eğitim öğretim yılında Bakanlığın göndermiş olduğu ders kitapları ve kaynak kitapların tamamını öğrencilerimize dağıttık.